Tabata Workout

Ontdek de krachtige Tabata workout bij Giga-Fitness in Ermelo! Tabata is een effectieve intervaltraining waarbij je als sporter zelf de intensiteit bepaalt. Deze intensieve workout duurt in totaal slechts 4 minuten en bestaat uit 8 intervallen van 20 seconden werken gevolgd door 10 seconden rust.

Tabata is de ultieme tool als het gaat om snelle verbetering van zowel je conditie als je lichaamsvorm. Deze workout is echter niet geschikt voor beginners, maar juist voor degenen die houden van een uitdagende belasting.

Op maandagen bieden we een korte Tabata-variant aan, gericht op lichte gewichten en een hoog tempo. Op donderdagen hebben we een langere Tabata-uitvoering met iets zwaardere gewichten, maar waarbij het tempo iets lager ligt. Zo kun je beide varianten ervaren en kijken welke optie beter past bij jouw voorkeuren en trainingsdoelen.

Met de Tabata workout dagen we je uit om je grenzen te verleggen en het maximale uit jezelf te halen. Het is een intensieve en effectieve trainingsmethode die zorgt voor een optimale vetverbranding en het opbouwen van spierkracht.

Wil jij je conditie naar een hoger niveau tillen en je lichaam transformeren? Probeer dan onze Tabata workout bij Giga-Fitness! Onze ervaren trainers begeleiden je bij elke stap en zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Kom langs en ervaar zelf de kracht van Tabata. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze lessen en ontdek hoe deze uitdagende workout je fysieke en mentale grenzen verlegt.

Wacht niet langer en maak kennis met de energieke wereld van Tabata bij Giga-Fitness in Ermelo. Bereid je voor op een intensieve training die je conditie een boost geeft en je lichaam strakker maakt. Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je direct in voor een proefles. Let’s Tabata!