Fitchallenge

De Fitchallenge is een programma dat speciaal ontwikkeld is om u te helpen een gezond, slank, en fit lichaam te krijgen. Daarnaast verbeterd u ook het immuunsysteem, en help met het bestrijden van virussen in het lichaam. U kunt op ieder gewenst moment instappen bij dit programma.

Het programma houdt in dat er drie keer per week gesport wordt, met sessies van ongeveer 30 minuten per keer. Het sporten gebeurt 1-op-1, dus we hebben alle aandacht voor u. Daarnaast krijgt u elke week een nieuw eetschema met heerlijke recepten. Zo leren we u gezond te eten en creëren we samen een gezonde en fitte levensstijl!

Gedurende het programma is er elke week een weegmoment waarbij we het programma evalueren. Waar nodig stellen we het programma bij om de gewenste doelen te behalen. De duur van het programma is drie maanden. Wanneer u dus nu start, kunt u met een fit lichaam de zomer in!

De kosten voor het hele programma, inclusief drie maanden sporten, weegmomenten, voedingsschema’s en persoonlijke begeleiding bedragen €240,00

Wilt u weten of we wat voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons of kom eens binnen bij Giga-Fitness!