Fitchallenge

Maak kennis met onze Fitchallenge bij Giga-Fitness in Ermelo! Dit speciaal ontwikkelde programma is ontworpen om u te helpen een gezond, slank en fit lichaam te bereiken, terwijl het ook uw immuunsysteem versterkt en helpt bij het bestrijden van virussen in uw lichaam. Onze Fitchallenge kan op elk moment gestart worden, dus u kunt direct instappen en beginnen met het transformeren van uw lichaam en levensstijl!

Het programma omvat drie wekelijkse sportsessies van ongeveer 30 minuten per keer, waarbij u 1-op-1 begeleiding krijgt. We bieden u onze volledige aandacht en expertise om ervoor te zorgen dat u de juiste technieken en oefeningen uitvoert. Daarnaast ontvangt u wekelijks een nieuw eetschema met heerlijke recepten die u helpen gezonde voedingskeuzes te maken en samen met ons een gezonde en fitte levensstijl te creëren!

Gedurende het programma nemen we elke week de tijd om uw voortgang te evalueren tijdens een weegmoment. Indien nodig passen we het programma aan om uw gewenste doelen te behalen. De Fitchallenge heeft een duur van drie maanden, dus als u nu begint, kunt u het zomerseizoen met een fit lichaam tegemoet gaan!

De kosten voor het volledige programma, inclusief drie maanden sporten, wekelijkse weegmomenten, persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte voedingsschema’s, bedragen slechts €240,00. Dit is een geweldige investering in uw gezondheid en welzijn!

Wilt u ontdekken wat onze Fitchallenge voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op. Bel, e-mail of kom eens langs bij Giga-Fitness in Ermelo! We staan klaar om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en samen een positieve verandering in uw leven te realiseren.